Uutiset


6.5.15

Pennut ovat syntyneet 18.4.15. Kaikki varattuja 

13.3.2015

Salli ultrattu tänään. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 17

16.2.2015

Sorman Darma on astutettu Grapevine Mainella 14.2.2015.

 

23.4.2014

Pentue suunnitteilla. Kurkkaa pentuja sivua.

17.7.2013

Viime perjantaina 12.7 järjestettiin Bernhardinkoirien erikoisnäyttelyt Limingalla.Tuomarina toimi Austin Long-Doyle, Irlanti.

Itse en henkilökohtaisesti päässyt paikalle, koska ne oli järjestetty arkipäivänä ja minulla ei ollut mahdollista töistä lähteä. Harmittaa vietävästi. Minun mielestä erikoisnäyttelyt pitäisi järjestää viikonloppuna niin suuremalla todennäköisyydellä useampi henkilö pääsisi osallistumaan niihin.

Kaksi kasvattiani oli mukana Casanova AVO ERI/4 omistaja Jenna Vaarala

Arvostelu:

ACorrect mouth, good pigmentation. Nice, dark eye, tight eyelids. Well balanced head but would prefer more masculine. Good reach of neck. Would prefer stronger bone. Good topline. Nice tailset, well angulated behind. Move freely.

Sorman Donna NUO ERI/3 omistaja: Viivi Hakala

Arvostelu:

 

 

13.6.2013

Nyt olen minäkin käynyt WUSB:issa. Tänä vuonna se järjestettiin Tanskassa. Reissu oli oikein antoisa ja kiva. Ei varmaan jää viimeiseksi WUSB reissuksi, Josko sitä jo ensi vuonna lähtisi Saksaan.

Omista koirista mukana oli Elli joka sai näyttelyistä VG oli junioriluokan toinen. Oona sai EX ollen nuorten luokan toinen. Tyytyväinen olen koirien sijoituksiin. Arvostelut kirjoitan tänne piakkoin.

Huhtikuussa sijoituskoirani Salli kävi Outokummun ryhmänäyttelyissä vaihtamassa karvanlaadun lyhytkarvaiseksi. Arvosteluksi Sai ERI/1.

 

26.3.2013

Näin se on vain vuosi vaihtunut. Vähän on jäänyt päivitykset vähiin. Meille kaikille niin rakas Assi saateltiin ikiunille joulukuussa. Ikävä on kova. Assi oli minun ensimmäinen kasvatti  ja kerkesi olla monessa mukana.

Olen aloittanut helmikuussa koirahieroja koulutuksen. Näillä näkymin valmitua pitäisi syyskuussa.  Teen koirahierontoja opiskelijatyönä.

 

11.12.2012

Viikonloppuna piipahdettiin Helsingin messukeskuksessa näyttelyissä. Elli(Kayta du Grand Blettay) KP ROP-pentu . Oona (Sorman Donja) EH3. Tuomarina Luoso Matti. Joka yllätti positiivisesti.

Ellin arvostelu:

Erittäin hyvän tyyppinen, hyvin kehittynyt narttupentu. Hyvä pään malli ja profiili. oikea purenta ja isot hampaat. Hyvä kaulalinja. Sopiva luusto. Hyvät varpaat. Vielä kevyt runko ja pehmeä selkä, liikkuu hyvin.

Oonan arvostelu:

Erittäin hyvän tyyppinen juniorinarttu, joka vielä kauttaaltaan kevyt , hyvän mallinen pää joka saisi vielä voimistua. oikea purenta isot hampaat. Hyvät silmäluomet, Hyvä kaulalinja. Luusto saisi vielä voimistua. Hyvät käpälät, eturinta ja runko saavat vielä kehittyä. Liikkuu hyvin. Tarvitsee lisäaikaa kehittymiseen. Hyvä käytös.

Näyttelyissä oli myös kasvattini Alma(Sorman Darling) EH2. Kaunis tyttönen <3.

Erityis kiitos omalla äidille,kun viitsi lähteä matkaseurakseni.

 

17.10.2012

Lisätty Assin, Ellin ja Oonan kuvat. Ellin ja Oonan kanssa aloitettu käydä koirakoulussa. Molemmat oikein innoikkauíta oppimaan :). Ellin kanssa ahkerasti harjoiteltu jälkeä. Elli on osoittautunut oikein oivaksi jälkikoiran aluksi.

 

7.8.2012

Pitkästä aikaa taas päivityksiä. Paljon on tapahtunut kesän aikana. Meille on muuttanut uusi pentu Sveitsistä Kayta du Grand Blattay "Elli". Elli on sijoituksessa meillä. Kiitos Tanja Sillänpää ( Kennel Grapevine), kun luotit aivan ihastuttavan pennun meidän hoiviin.

Bernhardilaisten erikoisnäyttelyissä kävimme 30.6.12 ja suuri kiitos kaikille mukana olleille.

Tuloksia näyttelystä: Pikant ERI3 SA PN4. Pikalla oli tuomarin mielestä näyttelyn parhaimmat silmät !  Sorman Diego PEK1 KP PUP2, Sorman Darma PEK1 KP PNP2, Donja PEK2 KP, Dinga PEK3 KP, Darling PEK4 ja Donna PEK5.  Tuomarina Pikalla Martin König Sveitsi ja pennuilla Päivi Eerola Suomi.

 

1.6.2012

Paljon onnea Pikant ja sisaruksille myös lämpimät 6 vuotis onnittelut. <3

Noora ja Pika lapsi ja koira kilpailussa Joensuussa. Sijoitus 1.  Noora esitti Pikan niin hienosti !

21.5.2012

Assi rakas täytti lauantaina 19.5  11-vuotta. Oikein paljon onnea mummohauva <3.

8.5.2012

Näinse aika vain aina vierähtää kesää odotellessa. Alma (Sorman Darling) on käynyt näyttäytymässä Lahden pentunäyttelyssä olen ROP- pentu ja sai myös KP.  Oikein paljon Onnea Heidi. 

Alma kuvassa

23.3.2012

Pentuset tänään 4 kk vanhoja. Oikein paljon haleja pennuille.

21.2.2012

Danalle löytyi koti Sveitsistä.

27.1.2012

Peruuntuneen kaupan takia yksi pentu vailla rakastavaa kotia. Pennusta kuvia pentuja sivulla.

22.1.2012

Kaikki pennut ovat saaneet  omat kodit. Oikein paljon onnea uusiin koteihin.

Kotiin jäi asustelemaan yksi narttu pentu Sorman Donja (Oona).

9.1.2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Pentuja olisi vielä vapaana. Vapaina olevista pennuista lisätty kuvia pentuja sivulle. Pentujen luovutus lähenee torstaina lähtee ensimmäinen.

20.12.2011

Sivuille lisätty kuvia pennuista. Muutama pentu vielä vapaana.
Hyvää Joulua!!!

 
8.12.2011
Pennut kasvavat vinhaa vauhtia. Silmät kaikilla melkein auki.
 
 
 
 

 
 
 
Päivitetty:
14.9.2015